Боби се обърна към клубовете относно Конгреса

снимка: Булфото

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов излезе с обръщение към обществеността преди Конгреса, който трябва да се състои на 14-и февруари.

"Предстои общо събрание (Конгрес) на Българския футболен съюз на 14.02.2014 г. Убеден съм, че всички Вие - клубовете в системата на БФС, сте подготвени за най-висшия футболен форум, на който ще проведем дискусия за предизвикателствата и бъдещето пред най-популярната игра."

"В тази връзка бих искал да Ви информирам, че със свое решение от 17.01.2014 г. Софийски градски съд извърши вписване на Изпълнителния комитет на БФС в състав от периода преди провеждането на VI Конгрес на 30.01.2009 г."

"По същество това не променя нищо, тъй като президентът, както и по-голямата част от състава на досегашния Изпълнителен комитет остават същите. Подготовката за провеждането на върховния футболен форум продължава по план и Ви очаквам в работно настроение на 14.02.2014 г. в зала 3 на НДК. Борислав Михайлов, Президент на БФС".

Преди минути в обедната емисия на БТВ беше съобщено, че Конгрес на въпросната дата няма да има, като се позовава на решение на Софийски градски съд от 17-и януари тази година.

Именно това провокира и решението на Михайлов да излезе с обръщение към клубовете и делегатите.