Благой Георгиев пак вдига сватба, жена му иска да е фолкпевица

Полина Спасова - новата жена на футболиста Благой Георгиев, мечтала да е фолкпевица, научи "България Днес" от съученички на 26-годишната девойка. Красавицата от Велинград, за която ще се ожени екснационалът ни днес, и сега се занимава с пеене, като идеята да участва в "Гласът на България" тази година също не й е чужда.

"Поли пееше любимите си песни на Анелия, има прекрасен глас, но добре се вписва и в арендби изпълненията", хвалят я съученички.

Полина Спасова и Благо Джизъса ще станат съпруг и съпруга в събота, а сватбата ще е в затворен комплекс във Велинград, научи вестникът. Още отсега булката репетира с коя песен ще поздрави избраника си, както и гостите, тъй като пеела чудесно и народни песни, издават я приятелите. Според тях Поли също има корекции по лицето, каквито имат всички жени досега до футболиста.

Освен че е талантлива и млада, новата изгора на Благо е от заможен род. Баща й е един от най-богатите хора в града, собственик на хотели.

За сватбата девойката ще се нагласи с рокля от американски дизайнер, с шлейф и дълъг воал, издават хора от комплекса. Репетициите за церемонията вече започнали и се провеждат по няколко часа на ден заедно с оркестър.

Според мълвата Джизъса щял да става отново татко, но официално такава информация няма.

"Няма да коментирам Благо, изобщо няма какво да коментирам за тази сватба", каза пред "България Днес" предишната изгора на футболиста - красавицата Златка Райкова, която също роди син на футболиста и го кръсти на него. Приятели до русата плеймейтка обясниха, че тя не искала детето й да присъства на тази сватба, тъй като е малко и няма с кого да го пусне, а самата тя не смята да присъства на церемонията./Novinite.bg