Бижутера: Няма сила, която да ме убеди, че Лудогорец е на нивото на ПСЖ

снимка: levski.bg

Бившият футболист на Левски Христо Йовов отново коментира шампиона на България - Лудогорец. Бижутера бе подсетен от журналистите за гостуването си в БТВ, в което се изказа критично към играта на "орлите".

"Имаме успехи, имаме Лудогорец, който прави фурор в Европа, но като цяло смятам, че има още доста какво да се желае. Българският футбол не се развива, като оставим настрана, разбира се, разградчани. Малко се преиначиха думите ми в студиото на bTV и се разшумя за нещо, за което принципно не би трябвало. Но това е нормално. Всеки търси медийни изяви и сензации. Стоя зад думите си и няма сила, която да ме убеди, че Лудогорец е на нивото на ПСЖ", категоричен бе Йовов.

"Когато човек пожелае да се завърне в професията, която обича и в която е най-добър, винаги се получават ситуации, които да те откажат. Но това сега е навсякъде в цялата държава - да се всява смут във всяко едно начинание. Левски има доста трески за дялане, не трябва да се заблуждаваме. Много по-добре е да живееш в реално време и да оценяваш нещата такива, каквито са. Да, привърженици сме на Левски и искаме отборът да върви и побеждава, да казваме, че играе добре, но не става само с приказки. С настоящото ръководство на "сините" поддържам чисто приятелски отношения. Винаги, когато отида на "Герена", ме посрещат с усмивки. Надявам се, искрени", завърши Бижутера.