Бивши играчи на ЦСКА си чакат бонусите от миналия сезон

снимка: Булфото

Играчите на ЦСКА, които бяха в отбора и през миналия сезон, все още си чакат премиите. Част от футболистите имат да взимат по 8 бонуса. До вчера сутринта играчите не бяха получили нито една от четирите премии за победите над Левски през миналия сезон.

Първата от тях трябваше да бъде изплатена още през октомври миналата година, малко след като ЦСКА спечели дербито с 3:0.

Футболистите, които все още са на "Армията" и взеха участие във всички 8 срещи, за коипо се дължат премии, обаче са съвсем малко, пише вестник "Тема спорт".

Повечето от тях се разделиха с клуба и няма да получат заработените си бонуси. Ако ръководството на ЦСКА бе изплащало премиите от миналия сезон в срок, то разходите по тях щяха да са близо 3 пъти повече от тези, които на практика ще бъдат направени.

Играчите чакат и заплатите си за месец май, които закъсняват с 20 дни. Парите от трансфера на Ивайло Чочев в Палермо би трябвало да пристигнат днес по сметка, посочена от клуба, и с част от тях ръководството да се разплати с футболистите.

Екипировката за новия сезон пък все още не е пристигнала. Това трябваше да стане преди приятелската среща с Берое на 12-и. Вече е ясно, че ЦСКА ще играе срещу Зимбру със старите си екипи.

На този етап се знае, че ще има промяна в дизайна на фланелките, но името на спонсорската фирма няма да бъде щамповано засега.