Бивш левскар: Митрев е пикаеща крава, трети ще сме и без Роси!

снимка: levski.bg

Бившият нападател на Левски и трикратен шампион със "сините" Петър Курдов скочи срещу капитана на 26-кратните шампиони Божидар Митрев. Според него вратарят на Левски е допуснал сериозна грешка при попадението на Фернандо Каранга в голямото дерби с ЦСКА-София, което бе загубено с 0:1.

Курдов стигна до крайности, като нарече Митрев "пикаеща крава". Той захапа и старши треньора Делио Роси, който според него не е нищо особено, но се задържа на поста си заради огромната неустойка, която трябва да му се плати, ако бъде уволнен. 

"Мачът беше на средно ниво. Нямаше никакви голови положения. За получения гол упреквам вратаря ни, който за пореден път доказа, че е посредствен вратар. Той не може, да ме прощава много, да стои като пикаеща крава, разкрачен на цяло стъпало в позиция под рамката на вратата. Топката мина през няколко човека. Длъжен е да стои на пръсти, леко приведен напред, за да може да реагира и спаси положението. Елементарно е! След няколко рикошета стана гол. Недопустимо е", заяви Курдов пред "България днес". 

"Пипаме с много меки ръкавички около Делио Роси. С мои колеги сме играли на Запад. Там чужденците винаги са ни навирали в кучи задник. Ние, българите, като дойде някой чужденец като Делио Роси, му се кланяме. Какво като е Делио Роси? Той заради неустойката си от 500 000 евро се задържа на поста. Взима една шапка пари. С бюджета и футболистите, които има Левски, и без Роси, клубът пак ще е на трето място", добави бившият таран.