Бивш играч на Ливърпул стана порно актьор

снимка: www.squawka.com

Един от бившите вратари на Ливърпул Пеги Апексад беше официално заподозрян с връзки в порно индустрията. Вратарят, който успя да спечели 6 трофея с отбора си, изигравайки само 2 мача, може да пази една по-интригуваща тайна от спортната му кариера, твърди сайтът men.bg.

Слуховете около бившия страж разказват за триумфалното му завръщане в Гваделупа и преследването на нова кариера като актьор. След като станало ясно, че няма много голям талант за киното и филмите, вратарят се отдал на хардкор порнографията и дори носи прякора "The Stopper".

Историята се появява от време на време в туитър пространството и обикаля сред феновете. След като новината продължава да се разпространява, самият Пеги решава да проговори по темата и да разбие всички илюзии:

"Вижте, това е просто лоша клюка, която продължава да ме преследва. Някой го написа в интернет и до този ден ме питат "Ей, наистина ли се занимаваш с порно?". Не съм правил порно филми и няма да правя, работя за спортна застрахователна компания и нямам желание да прибягвам до тази професия. Правя само застраховки, без порно!".