Бивш играч на Левски: Казаха, че ще строшат костите ми, ако не се махна!

снимка: levski.bg

Бившият футболист на Левски Симон Сандберг направи шокиращи разкрития за престоя си на "Герена". Шведският футболист напусна "сините" през ноември, след като договорът му бе прекратен, и се завърна в родината си, където подписа контракт с местния Хамарби. 

Бранителят, който игра на "Герена" през 2016/2017, призна пред "Аftonbladet", че група фенове на "сините" дошли в дома му и са го заплашили, че ще му строшат всички кости в тялото, ако не напусне отбора и страната. 

"Контузих коляното си, а от клуба поискаха да тренирам само месец след това. Казах им, че е невъзможно и че дори не мога да го докосна. Дадоха ми специална програма, по която да работя, но нещата не се получаваха. Наложи се да се върна в Швеция. Там стана ясно, че положението не е добро. Отне ми пет месеца, но се възстанових, тренирах много всеки ден и станах по-добър", споделя Сандберг. 

Шведът разказва, че е бил изваден от състава и пратен да тренира сам няколко месеца, преди контрактът му да бъде прекратен. Той добавя, че в съблекалнята редовно влизали фенове, които търсили сметка за представянето на тима. 

Най-лошият момент за него бил, когато една вечер отворил вратата на няколко мъже, според него привърженици на Левски. 

"Казаха ми да напусна отбора и страната. Знаели къде живея и щели да строшат всички кости в тялото ми. Наговориха ми още такива неща", твърди Сандберг, цитиран от "Топспорт".