Бивш ас на Милан и Рома се отказа от футбола за трети път

снимка: twitter.com

Бившият италиански национал Антонио Касано най-накрая реши какво ще прави с кариерата си. Някогашният играч на Рома и Милан сподели, че вече окончателно слага край на спортния си път. Той обяви тази новина за трети път в рамките на само два месеца. Касано за последно подписа с Верона, но не изигра нито един мач за тима. В края на юли той сложи подписа си, а след дни обяви, че окачва бутонките. След това италианският нападател отново размисли и реши да продължи с кариерата си. Но сега 35-годишният футболист е взел окончателно решение след много умуване.

"Приключих с футбола, приключих", заяви италианският нападател в социалните мрежи. Верона пък прекрати договора му, изнервяйки се на променливото му решение.

Касано имаше дълга кариера на Ботуша. Той стана шампион с Милан през 2010/2011 и спечели Суперкупата на Италия. През 2001 той я завоюва и с Рома. През 2006/2007 пък стана шампион на Испания с Реал (Мадрид), макар да изигра около 20 мача за "Кралския клуб". 

Най-доброто му индивидуално постижение е, че бе избран за най-добър млад играч в Серия "А" два пъти - през 2001 и през 2003 година, когато носеше екипа на "вълците" от Рим.