Битият администратор на Пирин с емоционално излияние във "Фейсбук"

снимка: Facebook

Администраторът на Пирин Велислав Елезов заяви, че ще съди до дупка нанеслия му побой кмет на Симитли Апостол Апостолов. Пресаташето на "орлетата" публикува излияние във "Фейсбук", в което сподели, че се възстановява трудно от нанесените му щети и е взел мерки за живота си, като си е купил средства за самозащита.

Предлагаме ви публикацията на Елезов във "Фейсбук" без редакторска намеса:

Скъпи приятели,

Извинявам се още веднъж, че не отговарям редовно на обаждания и опити за разговори тук. Оказа се, че процесът на психическо възстановяване е доста дълъг и труден, а нуждата от лекар – огромна. Стресът, който ми бе причинен е сериозно обезпокоителен за околните ми, за това бързам да ги успокоя, че с труд и усилия на грижещите се за мен медицински лица ще бъде превъзмогнат. За съжаление трябва да съобщя, че бях принуден да направя нещо, което не съм и предполагал, че ще ми се наложи: закупих си средства за самозащита и съм предприел действия по още по-добро обезпечаване на сигурността си, здравето и най-вече живота си.

Множество тревожни обаждания, споделящи ми легенди за японски асасини и вендети от страна извършилия посегателство върху личността ми, срещу всякакви хора, най–вече обикновени, ме накараха да вложа доста пари в средства за защита на здравето ми и на близките. Измина почти един месец от посегателствата срещу личността и имуществото ми което бе извършено пред десетки свидетели, посред бял ден. Тежко и бавно, стресиращо, но методично, продължавам да наблюдавам бездействието на разследващите органи. Същевременно, извършителят продължава спокойно да упражнява функциите си на административно отговорно лице. Без морално порицание (официално) и необезпокоявано от правосъдието. И от медиите.

Свидетели-очевидци, присъствали и видели стореното, под страх от силното влияние на виновното лице в региона са отказали да дадат верни и пълни показания, поне такава е информацията, споделена от техни близки. До момента въпреки първоначалното широко медйно отразяване на престъплението от което пострадах, разследващите органи са бездейни. Това се очакваше. Бях принуден сам да си събирам доказателства. Оказа се, че без да съм учил за такъв, но след достатъчно четене на правилните книги, знам какво точно да направя.

Все пак възнамерявам да дам шанс, не много дългосрочен, на няколко по-висши инстанции.

Здраве и добруване на всички!