Билетите за Лудогорец-Милан бяха изкупени светкавично

Истерията за билети преди големия мач Лудогорец-Милан доведе до бързо изчерпване на ценните хартийки. Разградчани вече са продали всички пропуски за първия мач срещу "росонерите" в Лига Европа. Домакинството на родния шампион срещу гранда от Ботуша е на 15 февруари на “Лудогорец Арена”. Първи възможност да закупят билети са имали организираните фенклубове, притежателите на абонаментни карти, дългогодишните партньори и спонсори на Лудогорец. 

После от краткотрайния шанс са се възползвали привържениците, които са посетили мачовете в групите на Лига Европа. Интересното е, че всички билети са поименни и ръководството на “орлите” ще бъде наясно на всяка седалка кой човек сяда. Ще се допускат само фенове, чиито имена съвпадат на ваучера към билета с документ за самоличност. На ваучера е написана цялата инструкция за достъп и правилата на стадиона, където ще има строги мерки за сигурност. 

Припомняме, че преди дни фенклубът на "орлите" обеща, че ще направи уникална хореография за мача с Милан, която ще накара България да ахне. Дали това ще се случи - ще разберем вечерта на 15 февруари.