БГ Роналдо: Ще съм изкривен и в кръв, но ще взимам повече пари!

снимка: Булфото

Даниел Златков, който реши да замени футбола със смесените бойни изкуства, заяви, че е повече от смел и не се страхува от нищо в клетката. Както знаете, БГ Роналдо се реши да започне кариера в ММА и първата му битка ще е на 13 януари в "Арена Армеец". В интервю пред Милен Цветков по "Нова телевизия" бившият защитник на Славия и Ботев (Пловдив) разкри, че единствено съпругата му го е подкрепила в новото начинание.

"Започвам нещо много по-сериозно от футбола. В моя случай, ще взимам повече пари в ММА, отколкото в българския футбол. В отборите, в които съм играл, винаги съм бил от най-скъпоплатените играчи. Но такава възможност ми се отдава сега, нямаше как да я изпусна. А и го искам от много време", разкри Златков. 

"Никога не ме е страх от нищо. Хората, които ме познават, казват, че съм прекалено смел. Аз не го възприемам така.

Не се страхувам. Важното е аз какво мисля. Наясно съм, че след всеки мач мога да изляза изкривен, целият в кръв... И без това във футболните мачове често съм с превързана глава", сподели Златков.  

"Като начинаещ в ММА, със сигурност първия мач няма да съм така добре подготвен. Ще направя силен мач, със сигурност, и се надявам да победя. След това ще имам време да се подготвя по-добре. Мисля, че ще се представя страхотно в ММА. Първият мач наближава и няма време за губене - на 13 януари в "Арена Армеец", заяви участникът във "ВИП Брадър".

"Жена ми е единственият човек, който ме подкрепи изцяло. Тя е единственият човек, който имах нужда да каже "да". И родителите ми, и много мои близки не мислят по този начин", заяви Даниел Златков.