БФС взе мъдро решение, с което ще напълни Националния стадион за мача със Швеция

БФС показа, че мисли за родния запалянко. Централата предприе ход, след който може да се направи обосновано предположение, че Националният стадион ще се пръска по шевовете за съдбовната световна квалификация на България срещу Швеция.

Борислав Михайлов и хората обявиха 50% намаление на цените на билетите двубоя със скандинавците, който е на 31 август на "Васил Левски". Офертата важи до 9 юни, а единствено лицата до 18 години ще имат право да ползват отстъпката до деня на мача.

Срещата е от 21:45 часа и е с огромно значение за шансовете на България за едно от двете места в група “А”, които водят до финалите на Мондиал 2018. Към момента момчетата на Петър Хубчев заемат 3-о място във временното класиране с актив от 9 точки. С 1 повече на второто място е именно Швеция.

Преди мача с традиционно неудобните ни шведи имаме гостуване на аутсайдера Беларус, което трябва задължително да спечелим в Минск.

Вижте как можете да се сдобиете с евтин билет:

Билетите за мача се продават от днес в системата на “Ивентим” (http://www.eventim.bg/bg/bileti/blgari-sveci-sofia-national-stadium-vasil-levski-461440/event.html), като голямата изненада за феновете е отстъпката от 50%, която ще получат, ако си закупят място на стадиона преди 9 юни. Цените на пропуските са: 40 лв. за сектор “А”, 30 лв. за сектор “В” и по 12 лв. за секторите “Б” и “Г”. Феновете, които решат да си осигурят онлайн билет за мача през “Ивентим” до 8 юни включително обаче, ще платят съответно 20 лв. за сектор “А”, 15 лв. за сектор “В” и по 6 лв. за място в сектори “Б” и “Г”. Привърженците на българския отбор могат да се възползват и от услугата print@home, като заплатят своите билети с кредитна карта и ги разпечатат от собствения си принтер.

От 9 юни билетите ще се продават с нови цени: 30 лв. за сектор “А”, 20 лв. за сектор “В” и по 10 лв. за местата зад вратите.

От 25 август билетите ще се продават на касите на Националния стадион “Васил Левски” и в системата на “Ивентим” на следните цени: сектор “А” – 40 лв., сектор “В” – 30 лв., сектори “Б” и “Г” – 12 лв.

До 8 юни онлайн могат да се закупят и VIP-билети от категория “Златна” на цена от 100 лв.; от 9 юни до 24 август “Златен” VIP ще се продава срещу 150 лв., а от 25 август – срещу 200 лв.

VIP категорията “Сребърна” ще се продава за същите периоди съответно на цени – 30 лв., 40 лв. и 50 лв.

Българският футболен съюз има удоволствието да съобщи, че деца до 18 г. ще имат право да ползват 50-процентната отстъпка до деня на мача, 31 август включително.

Подкрепете България в решителния мач срещу Швеция!