БФС вдигна мерника на тримата глупаци от младежкия национал

БФС вдигна мерника на тримата младежки национали, които се изявиха в жалка светлина на летището във Франкфурт след срамната загуба от Люксембург с 1:0 в евроквалификация. Георги Йомов, Венцислав Керчев и Наско Милев пуснаха видеоклип в социалните мрежи, в който се забавляват, карайки количка и подвиквайки подигравателни думи към минувачите.

Комисията по Етика и феърплей към Българския футболен съюз се самосезира на базата на качените видеоматериали в социалните мрежи, впоследствие излъчени и от български телевизии, и на свое извънредно заседание във вторник, 23 октомври от 10:00 часа ще изслуша обясненията на трима футболисти от националния отбор до 21 г. – Георги Йомов, Венцислав Керчев и Наско Милев.

Комисията и ръководството на БФС изразяват своето възмущение от поведението на тримата футболисти на летището във Франкфурт и заявява, че виновниците за уронването на престижа на националните отбори по футбол на България ще бъдат наказани с цялата строгост на Дисциплинарния правилник на Българския футболен съюз, пише в сайта на БФС.