БФС отлага присъдата си за снежната топка срещу Стойчо

галерия:

снимка: БТА

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз отложи за следващо заседание взимането на окончателно решение и разглеждане на инцидентите от Вечното дерби между Левски и ЦСКА и по-специално удара със снежна топка по старши-треньора на лидерите Стойчо Младенов.

Дисциплинарната комисия не конкретизира случая в съобщението си на официалния сайт на БФС, като единствено определя разглеждането за следващо заседание. От комисията искат да проучат видеозаписите от инцидента, както и да се сдобият с медицинско свидетелство от потърпевшия Младенов.

Междувременно ЦСКА ще трябва да възстанови щетите на стадион „Васил Левски“, пише още в съобщението на сайта на БФС. Любопитното е, че нито Левски, нито „червените“ не са наказани заради употреба на пиротехнически изделия от страна на феновете им по време на дербито.

4121175

Също така домакинът Левски все още не е наказан заради сблъсъците на част от феновете в сектор „Б“ с полицията и нахлуването на между петдесет и сто привърженици на пистата в края на Вечното дерби.

4121176