БФС И МВР да не се правят на луди! Ето какво е "черно тото" у нас (ВИДЕО)

Левски и Берое алармираха, че съдиите са вършили чутовни глупости на мача между двата тима от юношеската група до 19 години. Няма друго обяснение, освен залози за черно тото.

Ето и видео от скандалните дузпи, свирени от Симеон Великов - рефер, идващ от Благоевградско. Негови помощници са Костадин Димитров Тановчев Евгени Тихомиров Маринков. 

Ако това не е тото, значи няма въобще такова у нас! БФС и МВР трябва да се намесят на секундата! Иначе ще потвърдят слуховете, че пипалата на мафията за залози е проникнала нависоко и на двете места.  

Както е известно, реферите дадоха три дузпи, но левскарите изпуснаха нарочно последната, възмутени от съдията. Тя беше абсолютно измислена и дойде в 96-ата минута при дадени едва 5 продължение! Срещата беше без никакво значение за класирането.

Пред Viasport.bg треньорът на Берое U19 Иван Гаджев подкрепи колегата си от Левски Йордан Петков, че е чисто черно тото.

 

"Този мач бе черно тото от страна на съдиите. На някого е трябвало двубоят да завърши с определен резултат - над 3 гола. Съдиите искаха да завърши с определен резултат, Левски няма участие, нито пък ние.

Реферът отсъди три дузпи за "сините", които бяха просто фрапантни, скандални, дори момчетата от Левски ги беше срам. Третата дузпа беше отсъдена в 96-ата минута, при дадено 5-минутно продължение.

Тогава треньорът на Левски нареди на своя играч да не я вкарва. Той така и направи. Прави им чест. Просто нямам думи, това са деца, на това ли ги учим?! Ние бяхме там с момчета, родени 2000-2001 г."

"Наши атаки бяха спирани с комични засади, имаше и други неща. При третата дузпа реагира страничният съдия, който размаха флага. А наш футболист (бел. авт. Сафет Ферад) игра с глава. И всичко това насред София, на "Герена".

На всичко отгоре мачът бе гледан от треньори, които в момента карат лиценз УЕФА "А". Имаше страшно много хора. Заставам с името си, ще реагираме и като клуб. Искам да се вдигне шум, ще направя всичко необходимо, трябва да се борим с грозното явление, защото иначе всичко отива на вятъра, целият ни труд", добави Иван Гаджев.