Безяк броди из моловете за нови бутонки

снимка: Булфото

Изключително любопитен момент се е разиграл в столичен мол, където нападателят на Лудогорец Роман Безяк е бил забелязан от наблюдателни очевидци, и то часове преди двубоят срещу ПСВ (Айндховен).

Както е известно, тази вечер стадион "Васил Левски" е арена на сблъсъка между родния шампион и холанския гранд. Срещата е от значение единствено за първото място в групата, тъй като "зеления звяр" вече се класира за елиминационната фаза на Лига Европа.

Безяк пък е бил забелязан да броди из мола на "Цариградско шосе", а самият хотел на Лудогорец е в близост до съоръжението.

Причината словенският национал да напусне хотела е повече от любопитна - нападателят е останал без бутонки за сблъсъка довечера, който може да бетонира Лудогорец на първо място в класирането.

Не е ясно как се е стигнало до там, че Безяк да няма с какво да играе довечера, но играчът бързо е намерил нови и се е прибрал бързо при своите съотборници в хотела. Предполага се, че той е излязъл с позволението на клубното ръководство.

Sporta.bg припомня, че Безяк беше героят в първата среща, след като се разписа от над 40 метра за победата с 2:0 в Айндховен. Освен това нападателят е във форма и има 11 гола през този сезон, въпреки че напоследък Стойчо Стоев предпочита да залага на Кишада в предни позиции за мачовете от Лига Европа.