БЕЗ БАНДЕРОЛ: Артуро Видал се оказаха професионален пияница

снимка: fcbayern.de

Месец след като гръмна пиянският скандал покрай Артуро Видал, футболистът на Байерн Мюнхен отново даде повод да се говори за страстта му към спиртните изкушения.

Най-тиражният европейски вестник "Билд" твърди, че чилийският национал е напуснал хотела на баварския колос в 2.25 часа след полунощ, малко след равенството 2:2 срещу бившия му тим Ювентус в ШЛ.

Скандалния играч е бил съпровождан от двама охранители и се е качил в такси, след което е отпрашил в неизвестна посока. Той е бил облечен в тренировъчен екип на Байерн, бели кецове и черен суичър с качулка, за да не бъде разпознат.

В Германия се шегуват, че едва ли Крал Артур(о) е тръгнал да подобрява формата си с извънредни тренировки и навярно пак е посегнал към голямата си страст - алкохола. Както е известно наскоро няколко авторитетни германски медии гръмнаха с новината, че Видал няколко пъти е излизал тайно след полунощ от хотела на Байерн в Катар, след което се е завръщал залитайки и вонящ на алкохол.

Седмици след като гръмна пиянският скандал покрай Артуро Видал, футболистът на Байерн Мюнхен отново даде повод да се говори за страстта му към алкохола. Още по темата Артуро Видал се оказа професионален алкохолик Крал Артур(о): Не съм алкохолик, тези ще ги съдя! Без бандерол: Байерн засилва пиянката Видал в Атлетико Любител на чашката иска обратно в Юве Най-тиражният европейски вестник "Билд" твърди, че чилийският национал е напуснал хотела на баварския колос в 2.25 часа след полунощ, малко след равенството 2:2 срещу бившия му тим Ювентус. Опорният полузащитник е бил съпровождан от двама охранители и се е качил в такси, след което е отпрашил в неизвестна посока. Той е бил облечен в тренировъчен екип на Байерн, бели кецове и черен суитшърт с качулка, за да не бъде разпознат. В Германия се шегуват, че едва ли Крал Артур(о) е тръгнал да подобрява формата си с извънредни тренировки и навярно пак е посегнал към голямата си страст - алкохола. Както е известно, в началото на този месец няколко авторитетни германски медии гръмнаха с новината, че Видал няколко пъти е излизал тайно след полунощ от хотела на Байерн в Катар, след което се е завръщал залитайки и вонящ на алкохол... Прочети още на: http://www.gol.bg/bayern/2016-02-25/zaradi-chashkata-vidal-pak-byaga-tayno-ot-hotela-na-bayern