Бербо вдигна завесата за нова изненада на 14 юни

снимка: фейсбук

Димитър Бербатов и неговата фондация ще подарят билети с автограф на 14 юни, когато благотворително тимът на Митко ще се изправи срещу тим на Луиш Фиго.

„На 7 април Фондация "Димитър Бербатов" има рожден ден. И рожденичката иска да направи подарък на някои от своите дарители - фенове, които купуват билети за мача на 14 юни: всеки, който е купил билет до 7 април включително, ще участва в разиграване, в което късметлиите ще бъдат 9. Защото на толкова става фондацията – на 9 години. Тези 9 късметлии ще получат по един допълнителен билет за същия сектор, за който е вече купеният от тях билет. Спечелените билети ще бъдат с автограф”, обявиха от фондация „Димитър Бербатов“

Мащабното събитие All Stars 2017 е планирано за 14 юни 2017 г., в София, на Националния стадион „Васил Левски“. Луиш Фиго с All Stars ще играе срещу Димитър Бербатов с United Stars. Очакваните приходи ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация „Димитър Бербатов“ и фондация „Луиш Фиго“.

Двамата големи спортисти са лично ангажирани в работата по организацията на събитието и най-вече в контактите със свои бивши съотборници и футболни съперници. От звездните участници в отбора на Димитър Бербатов до момента са обявени Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич и Едвин ван дер Сар.

Билетите се продават в мрежата на Eventim. Цените за секторите „Б“ и „Г“ са 30 лева, сектори „лъвчета“ – 45, „В“ – 60, „А“ – 100.