Бербо се държи като ощипана мома на Тумба, помаха за сбогом на гръцките фенове

снимка: БТА/AP

Поредната си изцепка в ПАОК направи снощи Димитър Бербатов. Благоевградчанинът се провали с гръм и трясък на "Тумба" и настроението му е лошо.

Той демонстрира това и след двубоя срещу Панатинайкос в Солун. Срещата завърши с чудесното за ПАОК 1:1, което класира "черно-белите" за квалификациите на Шампионската лига. Това обаче не развълнува Бербо и той направи изключително грозно впечатление с държанието си. Звездата не се спря пред медиите в микс зоната и беше нацупен - сякаш е ощипана ученичка.

Въпреки това, Бербатов се спря да се снима с някои от феновете и им раздаде автографи. Преди да се отправи към автомобила си, той помаха на множеството, което изданията в Гърция тълкуват като знак за напускането му. Все още обаче официална информация няма. 

Знае се обаче, че Митко има оферти от Китай, където клубовете плащат солидно. Последната дума за това къде ще рита Бербо е на властната му жена Елена. Хубавицата не иска и да чуе за воаяж в Азия и това в крайна сметка прави бъдещето на българина неясно.