Бербо оплю яко треньора си и си тръгна от Индия (СНИМКА)

Димитър Бербатов си събра багажа и сложи точка на разочароващата си одисея в Индия. Митко повече няма да носи екипа на Керала Бластърс. Тимът тръгна с големи амбиции именно заради привличането на Бербо. Вместо победи и голове обаче Керала дори не успя да се класира за плейофите за титлата в шампионата и се провали с гръм и трясък.

Бербатов пък се отчете ссамо с едно попадение, което беше доста красиво. През голяма част от сезона той беше и контузен. На изпроводяк благоевградчанинът нападна остро своя треньор в Бластърс - Дейвид Джеймс. Бившият вратар на Англия замени на поста приятелю на Бербо - Пене Мюленстийн, който бе увилнен заради шокиращите резултати на клуба.

Дейвид Джеймс обяви, че ще разговаря с българина, за да остане за турнира за Купата на страната. Но явно Бербо няма подобни намерения. Той вече се прибра в София, стана ясно от снимката в самолет, която е качил в профила си в Инстаграм.

В постовете по фотото обаче българинът не пропусна да иронизира треньора си Дейвид Джеймс. За целта той използва хаштагове, с които недвусмислено показва отношението си към специалиста.

"Най-лошият, който се мисли за треньор. Най-лошите тактически съвети. Ритайте топката към гърдите на нападателите, а те да се оправят. Какво по дяволите? Кой играе така?", пише роденият в Благоевград нападател и накрая добавя:

"Сезонът свърши! Време е да се прибирам у дома", с което ясно дава знак, че няма повече да носи екипа на Керала Бластърс и ангажиментите му в Индия са приключили с края на редовния сезон на първенството.

ВИЖТЕ ТУК ПУБЛИКАЦИЯТА НА БЕРБО, С КОЯТО ОПЛЮ СВОЯ ТРЕНЬОР