Бербо обогати културата си в индийското посолство у нас (СНИМКИ)

галерия:

снимка: Facebook

Новото попълнение на Керала Бластърс Димитър Бербатов посети индийското посолство в София и премина обучение по индийски стил и култура. Бербо се подготвя усилено от спортна гледна точка за началото на сезона в екзотичната страна, но не пропуска да обогати и културата си преди да замине. 

Българският нападател, заедно с агента си Емил Данчев, се срещна с посланика на Индия в България - Н. Пр. Пуджа Капур. Тя и служителят на посолството се щракнаха с бившия нападател на Манчестър Юнайтед, а после споделиха вълнението си от срещата на специалната си страница във "Фейсбук". 

"Беше удоволствие да приемем в нашето посолство г-н Димитър Бербатов – суперзвезда на българския футбол, бивш капитан на националния отбор на България и бивш играч на Манчестър Юнайтед. Сега той ще играе за Керала Бластърс. Желаем му успех по време на неговото пребиваване в Индия", написаха от посолството.

До дни Бербо вече ще е в Испания, където ще проведе предсезонна подготовка с новите си съотборници, а после ще пътува за Индия. Сезонът в местната Суперлига започва на 17 ноември, а Керала гостува на шампиона Атлетико (Колката) в първи кръг.