Бербо избира Турция заради семейството

снимка: Facebook Димитър Бербатов

Димитър Бербатов ще продължи кариерата си в турски гранд, научи "Стандарт" от приближени до звездата. Благоевградчанинът се е решил на тази стъпка заради семейството си. Той вече трескаво търси училище за голямата си дъщеря - Деа, и детска градина за малката - Елиа. Каката трябва да тръгне на школо догодина. Жена му Елена също го натискала да рита в южната ни съседка, за да отскачат редовно до България.

Отборите, които проявяват интерес към Бербо, са "Галатасарай" и "Бешикташ". Другият истанбулски колос "Фенербахче" също се е облизвал за него, но след трансфера на Ван Перси мераците на "канарчетата" са секнали. Така агентът на Бербатов Емил Данчев е натоварен да урежда трансфер на клиента си именно в "Чим Бом" или при "орлите".

"Стандарт" разбра още, че има голяма вероятност семейство Бербатови да се установят не в София, а край морето. В Слънчев бряг те притежават просторен апартамент в комплекс от затворен тип, в който голаджията обожава да прекарва ваканциите си. Така той и ненавиждащата шумотевицата Елена биха останали далеч от любопитни медии и папараци.

Ако вариантът с "Галатасарай" или "Бешикташ" обаче пропадне, то Митко има няколко резервни варианта. Те включват гръцки тим, както и завръщане на Острова, където няколко отбора го желаят и не биха щадили средства, за да го имат.

"Стандарт"