Бербо е пътник от ПАОК, разочаровал е всички в Солун

снимка: paokfc.gr

Димитър Бербатов бе посрещнат в Солун от феновете и шефовете на ПАОК като древногръцки Бог. Но престоят му на "Тумба" не впечатли, а напротив - разочарова силно.

Ето защо медиите в южната ни съседка тръбят, че благоевградчанинът ще си събере багажа и повече няма да игаре с бяло-черния екип. Според тях, той вече е изиграл последния си мач в Солун на 31 май, макар че все още не е ясно къде ще продължи кариерата му. 

Според "Метро", мисленето на българина вече не било насочено към ПАОК. Местните медии се позовават на собствени информации, а някои правят догадки и заради действията му напоследък. 

Още в началото на годината се появиха информации, че Митко обмисля бъдещето си в Близкия Изток или в САЩ, но засега няма индикации, че точно това ще се случи. Тогава не се изключваше вариант и той да прекрати кариерата си, но и за това засега няма потвърждение. 

В момента Бербо е в почивка след края на кампанията в Гърция и както обикновено се забавлява в своя тузарски апартамент в Слънчев бряг и плажовете наоколо.