Бербатов следи с интерес процесите в ЦСКА

снимка: Булфото

Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев сподели, че бившият капитан на България следи с интерес процесите, които протичат в ЦСКА.

На въпрос дали е вярна информацията, че Бербо ще закупи 100 000 акции на армейския клуб, Данчев отговори така: "Единственото, което мога да кажа е, че Димитър следи с интерес процесите, които се развиват в ЦСКА. И това е напълно естествено, защото това е клубът, от който тръгна към върховете на футбола". Бившият изпълнителен директор на "червените" коментира и кризата в другия роден гранд Левски.

"Всичко опира до правилното управление. В Левски се стигна до сблъсък на мнения, на виждания как да бъде управляван. Феновете искат едно, ветераните друго, хората с оперативна власт трето. Футболен клуб се управлява от хората на съответните нива в оперативното управление, а не от собственика. Това трябва да е ясно. Иначе се получава както в една книга, която много харесвам - главният герой поради голямата си любов към мишките ги лови, гали ги, играе си с тях и накрая ги задушава от "любов", сподели импресариото пред вестник "7 дни спорт".

"Аз инвестирах в ЦСКА посредством дъщеря ми, която е потомствена цесекарка. Смятам, че това е морално право на всеки, който наистина обича отбора. Дали обмислям да инвестирам още в ЦСКА? Следя отблизо всичко, което се случва в клуба. Кой знае, след време, когато прекратя дейността си като футболен агент, е възможно и това", добави Данчев.