Бербатов се отдаде на любимото си занимание (СНИМКА)

Димитър Бербатов сподели със своите фенове в социалните мрежи снимка, на която е застанал концентрирано в поза, характерна за йогата. "Време за йога" е написал голмайсторът на националния отбор на България, който е седнал на тревата в голям двор и се наслаждава на летните лъчи. Той отново е решил да се отдаде на едно от любимите си занимания. 

От снимката се вижда, че Митко не е изгубил физическата си форма, макар да не е играл вече година. Миналия месец Бербо взе участие в контроли на тима на Берое, с който поддържаше кондицията си. Иначе последно българският нападател носи екипа на гръцкия ПАОК. Вчера стана ясно, че два от индийските грандове са отпратили запитвания към него, за което Sporta.bg информира първи. Той не крие, че все още иска да играе. 

Само за час Бербатов събра 3 хиляди харесвания, което показва, че привържениците редовно следят какво се случва около него. В коментари под снимката доста от феновете на 36-годишния българин изявяват желанието си да гледат Бербатов отново на голямата сцена.

 

4167375