Бербатов и Монако не се разбраха

снимка: asm-fc.com

Преговорите за нов договор на Димитър Бербатов с "Монако" ще продължат с втора среща на високо ниво, научи вестник "Стандарт". Мениджърът на футболиста Емил Данчев се прибра в София снощи без конкретен резултат.

Той изкара няколко дни в Княжеството, за да уреди бъдещето на клиента си. Двамата с Митко обаче не са постигнали окончателно споразумение с шефовете на "Монако". Както е известно, "монегаските" искат да задържат българина в отбора за следващия сезон, когато ще играят и в Шампионската лига.

Предполага се че разминаването не е толкова в парите, колкото в срока на новия контракт. Българинът се премести на "Луи II" под наем от "Фулъм" през зимата.

"Монако" има и вариант "Б". Той се казва Горан Пандев, съобщава пресата на Апенините. При положение, че преговорите с Димитър Бербатов се провалят и той напусне Княжеството, тимът ще се опита да привлече голаджията на "Наполи". През този сезон 30-годишният македонец отбеляза седем попадения в серия "А".

Митко пък е напът да спечели поредното отличие. Той е номиниран за номер 1 на април в Лига 1. Българинът вече спечели класацията за месеца, но в анкетата на клубния си тим. Конкуренти на Бербатов са Реми Калеба от "Монпелие" и Джордан Аю от "Сошо".

До късно снощи нашето момче водеше убедително с 93 процента от гласовете срещу 4 за Кабела и 3 за Аю. Гласуването продължава до 15 май.