Бензема: Труден мач на негостоприемен стадион

снимка: БТА/AP

Героят за Реал Мадрид в мача с Лудогорец в Шампионска лига Карим Бензема заяви, че очакванията му за тежко гостуване в България са се оправдали. 

Френският национал се появи в игра през втората част и отбеляза победното попадение за испанския гранд при обрата с 2:1.

"Беше труден мач, на негостоприемен стадион, но ние сме щастливи от крайния резултат. Най-важното е, че си тръгваме с трите точки.

Изправихме се срещу много силен отбор, с много агресия в играта си. Важното е, че победихме и сега ще продължим да работим, за да подобрим играта си. Целта ни е да завършим на първо място в групата и засега я следваме", коментира Бензема след мача на Националния стадион "Васил Левски" в София.

"За мен най-важна е отборната игра, въпреки че за нападателите е хубаво да вкарват. Тази вечер помогнах на съотборниците си, за да победим и това е единственото, което има значение.

Феновете искат от мен много голове, но понякога се налага за тях да се работи здраво, както днес", каза за представянето си в срещата французинът.