Белчев възнегодува от съдийството на Лудогорец - Септември

снимка: lap.bg

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде интервю за сайта на клуба преди утрешния двубой срещу Дунав. В него специалистът бе попитан как ще коментира съдийството на мача Лудогорец - Септември. Както знаете, "орлите" получиха подарък от съдиите в добавеното време, благодарение на когото взеха трите точки и дръпнаха с шест на върха пред "червените". 

"Не искам да коментирам съдийството, има си комисии, но ние сме потърпевши от всички тези неща. Ще се борим до последно, за да станем шампиони. Надявам се публиката да ни подкрепя", сподели Белчев. 

Относно предстоящото гостуване на Дунав Белчев допълни: "Условията, които имахме, за да се готвим, не бяха много добри, но въпреки всичко това, което се опитахме да правим през времето, в което нямахме мачове, всички тренирахме добре, с настроение. Надявам се в утрешния мач да покажем по-добро лице и да победим. Когато атмосферните условия и условията за футбол са лоши, донякъде силите се изравняват. Но ние сме ЦСКА и не трябва да се съобразяваме с това нещо.

Неприятно е да губиш точки, когато имаш цел. Надявам се да сме си извлекли нужните поуки и да изглеждаме много по-добре", пожела си Белчев, който недоволства и от новата програма на Първа лига. 

"Не мога да приема като нормално пренареждането на програмата. Имайки предвид, че в това време терените не са добри. Но трябва да излезем, да играем и да победим", обяви специалистът.