Бекъм става "сър" до края на месеца?

снимка: БТА/AP

Бившият английски национал Дейвид Бекъм съвсем скоро може да получи рицарско звание на Острова, след като името му е сред кандидатите на Кралицата за удостояване с тази чест.

Финалният списък ще бъде обявен в края на настоящия месец, след като бъде направена пълна проверка на всички кандидати, включително и на вече бившия футболист, чието богатство се оценява на над 165 милиона паунда.

Разбира се, букмейкърите в Англия веднага пуснаха залози за това дали Дейвид Бекъм ще бъде наричан "сър" отсега нататък, като ставките са доста примамливи предвид всичко, което е направил Бекс за спортната визия на Острова.

През лятото, когато той сложи край на своята кариера, се заговори, че той ще получи рицарското си звание още преди да е изтекла 2013 година.

Ако той бъде част от списъка на Кралица Елизабет II, то и неговата съпруга ще се радва на ново обръщение - "лейди" Виктория.

Това е една от малкото добри новини за семейство Бекъм, след като бившият №7 на националния отбор трябваше да преживее шока от смъртта на неговата баба в петък. Пеги Уест почина от удар на 83 години.