Бедоя: Ще изпълня договора си с Левски

снимка: БГНЕС

"Имам договор до 30 юни и дотогава ще съм играч на Левски. В момента съм концентриран в това да давам най-доброто от себе си и да играя по най-добрия начин", коментира халфът на Левски Мигел Бедоя, който днес бе награден за най-добър играч на 15-ия кръг в "А" група.

"Миналата година ви казах, че аз изпълнявам своите договори. Имам договор до 30 юни и дотогава ще съм играч на Левски. Мисля, че договорите и всичко, за което сме се събрали, си даваме равносметка в техния край. Когато това се случи, тоест на крайната дата ще се съберем и ще направим равносметка за бъдещето. В момента съм концентриран в това да давам най-доброто от себе си и да играя по най-добрия начин", коментира в Пресклуб България испанският играч.

За разликата между Левски от миналата година и този сега полузащитникът коментира: „Винаги говорехме хипотетично до момента, какво би било станало, какво ще се случи ако има два успеха в следващите две срещи. Важно е днес и сега какво ще се случва. Сезонът е дълъг и е важен финалът. Това е, което знаем и в което сме уверени. Това, че се намираме в челните позиции не бива да изненада никого. С оглед историята и играчите, с които е разполагал отборът, не е странно, че сме тук. Ние сме изградили боеспособен състав. Това, че сме на първото място, сме го изградили с борба“.

„Знаем, че всеки мач е труден. Пирин отне точки, освен на нас, и на Лудогорец. Отиваме с ясното съзнание, че ще имаме труден мач в Благоевград“, допълни Бедоя във връзка с предстоящия шампионатен мач.