Батков видя решението за Левски в Гонзо

снимка: Булфото

Георги Иванов-Гонзо е на път да се завърне в Левски. Такова е желанието на собственика на „сините“ Тодор Батков, който вече е разговарят с наставника на Черно море.

На „Герена“ обаче Гонзо няма да е треньор, а ще смени Христо Йовов като спортен директор. Очаква се по-късно днес да бъде обявена очакваната раздяла между Бижутера и клуба, а заедно с Йовов ще си тръгне и Мариян Христов.

Периодът на Георги Иванов като главно действащо лице в Левски не бе от най-успешните, но в Черно море той успя да се докаже като треньор и точно това е подтикнало Батков да се обърне към Гонзо в тежката ситуация.

Преди обаче да бъде обявено триумфалното завръщане на легендарния голмайстор на „сините“ от Черно море трябва да склонят да се разделят със своя наставник. Към този момент обаче това изобщо не изглежда сигурно.

Дори Гонзо да дойде отново на „Герена“ остава открит въпросът кой ще застане на мястото на Антони Здравков на треньорския пост. Според последните информации това е бъде французинът Седрик Бардон, който не веднъж е заявявал желание да застане начело на Левски. Проблемът с него е, че той няма опит. В Левски обаче очевидно ще се осланят на опита на Милан, които са във възход начело с Кларънс Зеедорф.

В 12 часа започна срещата на Тодор Батков, Антони Здравков и Елин Топузаков на "Герена". Малко по-късно се присъедини и Христо Йовов. От 13 часа пък пресконференция ще дадат представители на Националния клуб на привържениците на Левски.

Очаквайте подробности след края на срещата!!!