Батални сцени и бой по съдията на мач от Трета лига (ВИДЕО)

снимка: samokov365.com

Пореден скандал разтресе българския футбол, като този път това се случи директно на терена след последния съдийски сигнал на мача Сливнишки герой - Рилски спортист в Югозападна Трета лига. Гостите спечелиха с 2:1, но никой няма да помни резултата от дербито, а побоя над главния рефер Благой Манов, както и над звездата на Рилецо Петко Петков, съобщава samokov365.com.

Отбелязалият 2 гола в срещата Петков яде здрав пердах от футболистите на домакините. Съдията пък бе изпратен с бутане и шамари към съблекалните, като помощта на стюардите не бе достатъчна да се предотврати напрежението. Феновете на Сливнишки герой пък пригласяха от трибуните "Бой по съдията!", като така нагнетиха ситуацията до краен предел. 

След последния сигнал играчите на домакините директно се нахвърлиха върху Манов, искайки обяснение за отсъжданията му. Голаджията Петков обаче понесе по-големи щети. Той бе съборен на земята от петима души - футболисти и част от публиката, които започнаха да го налагат. Двубоят се охраняваше само от трима души и, логично, те нямаше как да свършат работата си. 

Очаква се решението на Дисциплинарната комисия към БФС за масовото меле. Със сигурност двата тима ще получат жестоки санкции за баталните сцени.