Бадема: Трябва с игра да привлечем още фенове на ЦСКА 1948

Най-новото попълнение на ЦСКА 1948 Емил Гъргоров вчера беше официално представен като футболист на отбора! И въпреки че бързаше, за да се включи в подготовката на отбора за днешното изключително важно домакинство срещу Септември (Симитли), Бадема отдели няколко минути, за да сподели пред официалния сайт на клуба какви са впечатленията му от ЦСКА 1948 и да призове феновете да дойдат на стадиона, за да подкрепят отбора! Емил Гъргоров няма нужда от представяне, легендарният полузащитник е носител на множество отличия, сред които трикратен шампион на България и двукратен носител на Kупата на България само с любимия ЦСКА. Един от най-обичаните футболисти от червената публика се завръща в армейския клуб, за да помогне да извървим честния път към върха!

- Емо, добре дошъл у дома! Как се чувстваш?

- Благодаря, чувствам се страхотно!

- Лесно ли взе решението да подпишеш с ЦСКА 1948?

- Да, лесно! Какво да ви кажа - изобщо не беше трудно. С Валентин Илиев сме страхотни приятели и искам да му помогна с моите качества и опит да постигнем целите, които са поставени. Знаете, че доста време не играх заради тежка контузия и ми трябваше и време да преценя, да изчакам и в крайна сметка да избера кое е най-добре и за мен.

- Доста време тренира при нас, как ти се струват условията и начина на работа в клуба?

- Всичко е на много високо професионално ниво – и като тренировъчен процес, и като възстановяване, и като организация. Тренираме усилено, надяваме се да има успехи. Ще дам всичко от себе си и каквото мога – с моя опит ще помогна!

- Какви цели си поставяш с ЦСКА 1948?

- Да играем силно всеки мач и да сме първи в класирането до зимната пауза. С каквото мога – ще помогна за изпълнението на тези цели, ще се наслаждаваме и се надявам да показваме красива игра, която да радва окото на феновете.

- Какво ще кажеш на нашите фенове?

- Надявам се с добрите игри и резултатите, да привлечем все повече фенове на мачовете. Ние ще направим всичко по силите си да ги зарадваме по най-добрия начин.