Анонимник от Керала разкости Бербо

снимка: twitter.com

Димитър Бербатов предизвика истински хаос в Индия, след като си тръгна от Керала Бластърс и се завърна в България. Голмайсторът на английската Висша лига с Манчестър Юнайтед нападна остро наставника на индийския тим Дейвид Джеймс, като го нарече "най-лошият треньор". Българският нападател изтъкна примитивните методи на бившия страж на Англия, а това не се понрави на играчите на Керала, които скочиха на Бербо.

"Бербатов не бе отборен играч. Предишният треньор Рене Мюленстийн му беше голям фен и той го знаеше. Никога не се появяваше на сбирките ни. Но когато Дейвид Джеймс дойде, атмосферата в тима коренно се промени", коментира бивш съотборник на Бербо в Керала, пожелал да остане анонимен пред изданието "Mid Day".

Същият футболист, за когото се знае само, че има 8-годишен опит по терените в Индия, скочи и на бившия наставник на тима Рене Мюленстийн. Според него холандецът бил аматьор и провалил предсезонната подготовка на отбора в Испания. Именно заради Мюленстийн пък Бербо отиде в Керала, след като двамата бяха заедно в Юнайтед и във Фулъм.

Престоят на българина се оказа изключително неуспешен, след като той изигра само 525 минути и вкара едва едно попадение.