Аниете: Върнах се, за да спечеля титлата на България

снимка: БГНЕС

Завърналият се в Левски Антонио Аниете разкри, че основната му цел е спечелването на шампионската титла на България. Пред клубната телевизия на „сините” испанският футболист сподели, че е щастлив от факта, че се завръща на „Герена” и че ще опита да помогне на тима да постигне много успехи през следващия сезон.

"Много съм щастлив отново да съм тук.Исках да се върна от много време и съм доволен, че пак съм в Левски. Договорът ми е за 1+1 години. Предишният ми престой в клуба беше много вълнуващ и той беше най-добрият в моята кариера до момента. Краят на сезона беше много драматичен, защото не успяхме да спечелим финала за Купата на България.

Но годината като цяло за мен беше добра и като цяло имам много хубави спомени. Искам да станем шампиони и да вземем Купата, която ни се изплъзна преди две години. Надявам се да се представим добре и в Лига Европа, но най-вече искам да станем шампиони на България. Знам, че феновете ме харесват и това ме радва. Сега отново пред мен е предизвикателството да им се отблагодаря с добра игра. Ще работя много и ще дам най-доброто от себе си", каза Аниете пред клубната телевизия на "сините".