Алегри и Бонучи си разменят юмруци в съблекалнята (ВИДЕО)

Разпрата между треньора на Ювентус масимилиано Алегри и защитника Леонардо Бонучи не се е ограничила до размяна на псувни на терена. Едно от най-авторитетните издания на Ботуша - Гадзета дело Спорт твърди, че двамата са си разменили удари в съблекалнята пред очите на останалите играчи и щаба.

Припомняме, че Алегри и Бонучи се счепкаха в края на мача, който "Старата госпожа" спечели срещу Палермо в Торино. "Шибаняк", "кучи син", "да го начукам на майка ти" и "боклук" бяха само част от обидите, които спорещите страни си отправиха.

Бонучи дори не пожела да поздрави публиката на Юве след края на срещата с Палеермо, а мигом се втурна към съблекалните, каъо по пътя си избута редица официални лица и съиграчи.

След големия скандал ръководството на торинския гранд реши да глоби Леонардо Бонучи за поведението му. Това обаче явно се е сторило недостатъчно на Алегри, който го остави извън групата за първия мач от осминафиналите в ШЛ при гостуването на Порто. "Черно-белите" се справиха без Бонучи и биха солидно с 2:0.

Масимилиано Алегри е дал ултиматум на босовете на клуба - гонят от Юве Бонучи или треньорът хвърля оставка. Развръзката се очаква до дни.