Албанци удариха в земята Коко Динев

Бившият президент на Локомотив Константин Динев е поне частично оправдан! Хазартният бос бе сочен, но нито веднъж не бе доказано като един от тарторите на черното тото у нас. Факт е, че Коко остави след себе си на Лаута една трибуна и два терена, а вчера стана ясно, че докато е бил начело на черно-белите друг тим е бил №1 по уговорени мачове.

Албанският Шкендербеу е участвал в шокиращите 53 уредени срещи за последните 8 години. Това се казва в специален доклад на УЕФА. Тимът, който има седем титли на страната, е нагласял двубои от вътрешното първенство, евротурнирите, както и приятелски срещи.

Заподозрени в съмнителни действия по време на срещите са 46 бивши и настоящи играчи на отбора. УЕФА вече забрани на отбора да играе в евротурнирите в следващите десет сезона и му наложи глоба в размер на 1.1 млн. евро - рекордни санкции от страна на централата за подобни провинения.

През 2015 година за Шкендербеу игра и българския нападател Венци Христов, за когото обаче няма сведения дали е сред заподозрените.