Агентът на Балотели: Клоп е ла*но!

снимка: БТА/AP

Мино Райола - един от най-влиятелните агенти на играчи в света - избухна по адрес на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Италианецът е представител на нападателя Марио Балотели, който съвсем доскоро беше собственост на мърсисайдци. И гневът му беше насочен към германеца заради отношението към Супер Марио. 

Според Райола, отношението на Клоп към клиента му не е било "като към човек". И затова той използва доста обидна дума по адрес на треньора на Ливърпул в изказване пред вестник "Гадзета дело Спорт". 

"След края на сделката с Ница, дори шефовете на Ливърпул признаха, че Клоп не е бил прав. Няма да го оценявам като треньор, макар че за мен той не е добър треньор. Но той не осъзнаваше, че говорим за човешко същество, когато обсъждахме съдбата на Марио. А той самият беше пример - заточиха го с резервите, но си тренираше и не обелваше и дума на недоволство."

"Би било твърде малко да кажа, че Клоп беше нечестен към него. Бих казал, че той е едно ла**о! Сега Марио ще се докаже в Ница, ще вкара поне 20 гола. Тези, които притежават правата за първенството на Франция, трябва да ми благодарят, защото с Балотели първенството увеличи стойността си с 30%", сподели Райола пред вестника.