Адвокат Радостин Василев: ЦСКА трябва да докаже, че не е Литекс и ще играе в Европа! Боби М е кръгла нула

снимка: фейсбук

Адвокат Радостин Василев (вдясно), който в миналото работеше на Армията, а и сега помага на "червените", коментира възможността отборът да играе в евротурнирите през следващата кампания.

"Възможно е ЦСКА да участва в Европа през следващия сезон. Няма да разкривам как. ЦСКА си има съветници, най-вероятно знаят как и какво може да се направи. Основният шанс да стане е като правоприемник, след като най-малкото купят емблемата с трите звезди. И след като обяснят и покажат, че не са Литекс, защото ЦСКА не е Литекс. Просто трябва да бъде показано по правилния начин", заяви Василев пред телевизия "BIT".

"Боби Михайлов не е пример за човек, който говори адекватни неща. Той е изключителен вратар, но като администратор е кръгла нула. Няма как да го слушаме, че е казал, че за БФС ЦСКА си е Литекс, за УЕФА сме били китайският национален отбор, а за ФИФА - Франция. Моля ви се, нека да говорим сериозни неща. Пак казвам, че ЦСКА има шанс за Европа догодина и се надявам да бъдат предприети правилните стъпки, защото мястото на ЦСКА е на международната сцена", добави още адвокатът.