Истински снукър спектакъл ни очаква с участието на Шон Мърфи и Стюарт Бингам

Световните шампиони по снукър Стюарт Бингам и Шон Мърфи ще зарадват своите почитатели в България с три демонстративни двубоя в София (17 юли), Бургас (18 юли) и Созопол (19 юли).

Феновете на снукъра в нашата страна ще имат възможност да наблюдават на живо, повторението на финала от Световното първенство по снукър в демонстративен турнир.

Стана ясна и програмата на двубоите пред българската публика. Стюарт Бингам и Шон Мърфи ще изиграят няколко срещи за една вечер, като за финал двамата ще премерят сили във формат 4 от 7 фрейма.

Преди това обаче българските таланти Георги Величков и Братислав Кръстев ще играят срещу световните звезди за по един фрейм. Програмата продължава с двубои между българските таланти и техните колеги от Англия – Оливър Лайнс и Джеймс Кейхил. Победителите от тези срещи ще се изправят срещу Шон Мърфи и Стюарт Бингам в полуфиналите на демонстративния турнир.

Гвоздеят на вечерта ще бъде повторението на финала от Световното първенство между Бингам и Мърфи, които ще се сражават в 4 от 7 фрейма, по подобие на срещите от PTC сериите в България, на които ще бъдем домакин през ноември месец за четвърти пореден път.

Билети за събитията може да закупите в сайта на Eventim, на цени от 20 до 100 лева за VIP билет. VIP билетите ще дадат възможност на най- запалените фенове да се срещнат със своите любимци 1 час преди мача, на специално организиран коктейл, на който ще могат да се запознаят със звездите и да си вземат автографи.

 

Официална фейсбук страница на събитието вижтеНА ТОЗИ ЛИНК