Реал цака Барса за наследника на Неймар

снимка: twitter.com

Реал (Мадрид) е готов да предложи няколко свои футболисти на Борусия (Дортмунд) в замяна на френския талант на вестфалци Усман Дембеле, съобщава испанското радио RAC-1. Така "кралете" ще осуетят интереса на своя най-голям враг Барселона, който иска незабавно да подпише с младата звезда и да го направи заместник на напусналия в посока ПСЖ Неймар.

20-годишният Дембеле е наказан от Борусия (Дортмунд) да тренира самостоятелно, след като не се появи на тренировката на тима в четвъртък. Мислите на френската звезда са насочени изцяло към "Камп Ноу", а Барса ще подобри офертата си за него с внушителните 140 милиона евро, тъй като предната оферта на каталунците бе отрязана.

Големият враг Реал (Мадрид) обаче не се пести и също влиза в битката за национала на "петлите". Ключова роля в преговорите играе самият президент на "кралския клуб" Флорентино Перес, който е много близък приятел с колегата си в Борусия - Райнхард Ройбал. "Преди да продадете Дембеле само ми кажете за колко", заявил недвусмислено босът на Реал, цитиран от RAC-1.

Барса до момента претърпява пълен провал в намирането на наследник на Неймар. Каталунците отправиха три оферти за Филипе Коутиньо от Ливърпул, но там нещата зациклиха сериозно. Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп твърдо обяви, че бразилецът не е за продан. Сега Барселона е на път да катастрофира и в преговорите с Борусия за Дембеле.