НА ЖИВО С КАРТИНА! Монако - Ювентус 0:2 (КРАЕН)

снимка: БГНЕС/EPA

 КРАЙ! Юве победи с 2:0.

- 90-а минута! Нов страхотен шанс за Монако! Но Буфон отоново спаси.

- 88-а минута! Времето свършва, но Монако не се отказва да напада своя съперник. В последните 10 минути Юве се отбранява с целия си отбор.

- 74-а минута! Монако продължава да атакува, но така и не намира пътя към гола.

- 59-а минута! ГООООООООООООООООООООООООООООООО!!!! Отново Игуаин! Алевш и Дибала отнеха топката, а бразилецът центрира перфектно и нападателят на Юве вкара.

- 47-а минута! Нов уникален шанс за Монако! Фалкао стреля, но Буфон отново спаси.

Начало на втората част.

КРАЙ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ!

- 29-а минута! ГООООООООООООООООООЛЛЛЛ! Уникалната атака на Юве завърши с гол на Игуаин! Страхотен пас с пета от Дибала на тъча изведе Алвеш в празен коридор, а той подаде на Игуаин, който му я върна, бразилецът отново с пета и Игуаин закова от границите на наказателното поле.

- 21-а минута! Монако определено изравни играта и дори натика Юве в тяхната половина. Това дори принуди централния защитник Бонучи да извърши груб фаул, за който получи и първия жълт картон.

- 16-а минута! Страхотен шанс за Монако! Килиан Мбапе се измъкна за Бонучи и отправи страхотен удар от въздуха, но Буфон за пореден път показа класа и отрази.

- 15-а минута! Въпреки че двата отбора се доста борбени едва в тази минута бе отсъдено първото нарушение, при това то бе леко дърпане без грубост.

- 5-а минута!Силно начало за Ювентус. Гостите владеят повече топката и играта е предимно около наказателното поле на Монако.

ДВУБОЯТ ЗАПОЧНА!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Емоциите в Шампионска лига отново ще вземат връх. Тази вечер един срещу друг застават Монако и Ювенутс в 1/2 финален мач. Двата отбора показа невероятна форма и безспорно са наслада за окото на безпристрастния зрител. На "Стад Луи II" от 21:45 Монако ще приеме "старата госпожа" в първия двубой от битката между тях.

Sporta.bg ще проследи мача на живо, а картина от стадиона може да гледате ТУК.

През 2015 година двата отбора отново се сблъскаха, но на 1/4 финал. В първия мач Юве победи с 1:0, а тогава родният нападател Димитър Бербатов се появи в 71-ата минута като резерва за "монегаските". Реваншът в Монако завърши при резултат от 0:0 и така италианският гранд продължи напред.

Сега обаче едва ли ще видим само 1 гол в двата мача. Юве все още е толкова качествен отбор в защита, колкото и преди две години. Разликата обаче е в нападението на Монако. Радамел Фалкао е на върха ма атаката, а до него е младото страшилище Килиан Мбапе. Те показаха, че знаят как се вкарват голове, а съперникът за тях е без значение.

Ювентус също показа, че не се плаши от името на своя опонент. В предишния кръг те изритаха Барселона след 3:0 в Италия и нулево реми на "Камп Ноу".