НА ЖИВО ОТ ЛАУТА! Локо (Пд) - Лудогорец 0:4 КРАЕН (СНИМКИ)

галерия:

КРАЙ НА МАЧА!

- 90 минута! Грозни сцени. Агитката на Локо се изсипа на терена и се опита да търси саморазправа с играчите. Футболистите на пловдивския тим пък се опитаха да ги успокоят. Христо Крушарски също цъфна в тълпата.

- 78 минута! ГОООООООООЛЛ! Едва 10 секунди, след като се появи в игра Вура вкара за 4:0. А нервите на боса на Локо Христо Крушарски не издържаха и той си вдигна чукалата от ложите, предаде наш репортер от "Лаута". Крушарски влезе в бюфета заедно със спортния директор на "смърфовете" Чавдар Цветков да се тешат с марков алкохол.

- 72 минута! ГООООЛ! Павел Виданов си вкара автогол.

- 59 минута! ГООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ! Вандерсон закова страхотен гол за 2:0. Лудогорец е на крачка от 1/2 финала.

- 56 минута! Невероятен пропуск! Дерменджиев има защо да съжалява. Вандерсон получи топката сам срещу вратаря, но пропусна.

Див скандал се разрази в агитката на Локо. Някой от трибуната хвърли бутилка със сок към вратата на Лудогорец, където бе и вратарят на гостите. Това отприщи гнева на тартора на агитката Тишо. С няколко жеста той показа, че това не трябва да се повтаря. За да е сигурен, че това няма да се случи отново, Тишо се качи в агитката, за да намери виновника и да го скастри лично.

Начало на втората част

На полувремето босът на Локо (Пд) Христо Крушарски прогнозира пред репортера на Sporta.bg, че Локо ще изравни и в крайна сметка ще отстрани Лудогорец след дузпи.

4164751

КРАЙ НА ПЪРВАТА ЧАСТ

- 42 минута! Кампаняро тресна греда след хубав удар с глава.

- 32 минута! ГОООООООООООООООООЛЛЛ! Марселиньо извежда гостите напред в резултата. От около 22-23 метра вкара страхотен гол.

- 30 минута! Лудогорец владее повече топката, но така и не успяват играчите в зелено да измислят нещо по-интересно. Единственото по-опасно пред вратата на Ел Харуби идва от далечни удари.

- Пироефекти и заря на трибуна "Бесика".

4164750

- 15 минута! Двата отбора показаха, че няма да се дадат без битка, което накара съдията да покаже по един жълт картон.

Чико не бе допуснат до ВИП зоната за напитки и храна, което предизвика скандал. Веднага обаче шефът на ДЮШ на Локо Иван Маринов- Маслара се намеси и се разпоредби да го пуснат, предаде репортер на Sporta.bg.

4164749

Две от легендите на кръвните врагове Ботев и Локо на една снимка - Динко Дерменджиев и Гочо Василев.

4164748

ДВУБОЯТ ЗАПОЧНА

Интересен факт е, че от колоните на "Лаута" звучат обидни песни за Ботев (Пд), въпреки че двубоят не е срещу градския съперник, предаде наш репортер.

Двата отбора вече загряват

4164746

4164745

4164744

Ето ги и стартовите състави

4164747

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Локо (Пд) приема Лудогорец в дербито от 1/4 финалите за Купата на България.

Двубоят започва в 20:00 часа, а Sporta.bg ще следи срещата на живо. Наш репортер пък ще се грижи да ви осведомява за всичко най-интересно на "Лаута".

Другият пловдивски гранд Ботев вече се класира за 1/2 финалите и всичко от клуба сега спокойно ще гледат двубоя на "Лаута".

Жребият за 1/2 финалите е от 11:00 часа на 7 април 2017 година (петък) в парк-хотел "Витоша" в град София.