ШЛ НА ЖИВО С КАРТИНА! Наполи - Реал Мадрид (ВИДЕО+СНИМКИ)

галерия:

- В продълженията резервата Алваро Мората оформи крайното 3:1 за Реал.

- Мачът се доиграва пред разочарованите погледи на "Сан Паоло".

- ГООООООООООООООООООООООЛ - 2:1 за Реал М след нов гол на Рамос. Капитанът на гостите отново отбеляза с глава. Защитникът засече кълбото от 10-ина метра, а леко отклонение направи Пепе Рейна безпомощен. Интригата е убита.

- Попадението за мадридчани е много болезнено и за феновете на кръвния враг от Барселона. То е 47-мо в поредни мачове за Реал във всички турнири. Иначе казано - брадатия рекорд на каталунците от 46 поредни двубоя с поне 1 гол е в историята. Постижението на Барса бе от 40-те години на миналия век.

- ГООООООООООООООООООЛ - 1:1 в 52-ата минута. Серхио Рамос ирзвни, след като в типичен стил се извиси чудесно след корнер и забоде топката в обратния ъгъл. 

- Наполи продължава да е по-идейния тим и през втората част. Реал трудно изнася топката заради брутална преса, която налагат неаполитанците.

- Мертенс в 38-ата минута бе на сантиметри от второ попадение на своята сметка. Нападателят на Наполи налко случайно се озова на чиста позиция на 10 метра фронтално от вратата. Той веднага стреля, но ударът му се отби в гредата.

- Роналдо в 29-ата минута бе изведен сам срещу вратаря, но под малък ъгъл. Звездата преодоля вратаря и хвърлилият се на отчаян шпагат Кулибали, но не стори най-лесното и вместо да изравни на празна врата - той тресна гредата.

- ГООООООООООООООЛ - в 24-минута Наполи повежда! Мертенс бе изпуснат да нахлуе необезпокояван в наказателното поле на Реал. Белгиецът напредна и с плътен удар по диагонала опъна мрежата!

- Испанският гранд приема хладнокръвно играта в своята половина. Италианците натискат, но това не им носи резултат.

- Домакините налитат като оси към вратата на Реал. Гостите, които играят в черно, не допускат опасности и дебнат за контри.

4164102

Начало на двубоя в Неапол! Тифозите на Наполи шашнаха с уникална хореография!

----------------------------------

Наполи и Реал Мадрид излизат тази вечер в реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига. Двубоят е на "Сан Паоло" от 21,45 часа. Неаполитанците загубиха с 1:3 първата среща на "Бернабеу".

SPORTA.BG ЩЕ СЛЕДИ НА ЖИВО БИТКАТА

ГЛЕДАЙТЕ ДВУБОЯ ТУК

Букмейкърите считат "белия балет" за фаворит в срещата. Коефициентът за успех на гостите се котира с 2.30, равният е оценен на 3.90, а победа за домакините е със ставка от 3.00. 

СЪСТАВИТЕ:

Наполи: Рейна, Хисай, Алан, Кайехон, Мертенс, Хамшик, Инсиние, Кулибали, Гулам, Албиол, Диавара

Реал Мадрид: Навас, Карвахал, Пепе, Рамос, Роналдо, Кроос, Бензема, Бейл, Марсело, Каземиро, Модрич

Вижте какво се случи в първия мач в Мадрид

Дрийс Мертенс е готов за игра и ще бъде в титулярния състав на домакините. Единствено Алан е под въпрос за срещата тази вечер. Бразилецът има проблеми в бедрото и за него ще се решава в последните момент.

Зинедин Зидан ще използва звездите си Кристиано Роналдо и Гарет Бейл. Двамата не играха срещу Ейбар в събота, за да съхранят сили за сблъсъка на Ботуша. Единственият контузен в състава на "белите" е Рафаел Варан.

Стадион: "Сан Паоло", Неапол

Съдия: Джунейт Чакър (Турция)