Прогнози като за Световно с гадателката на Берлускони и Sporta.bg

снимка: monitor.bg

Първите изненади на Световното първенство 2014 вече са факт. Целият свят остана изумен от вчерашната победа на Холандия с 5:1 над Испания. 

Sporta.bg продължава да ви запознава с прогнозите на Гадателката на Силвио Берлускони – Теодора Стефанова.

Прогнозите на Теодора са едни от най-гледаните в италианския телевизионен ефир. Тя живее на Апенините повече от 20 години и работи в едно от най-силните футболни предавания на Ботуша. Потребителите на Sporta.bg ще научават първи прогнозите на гадателката за мачовете от деня.

Вижте какво сподели тя специално за Sporta.bg за  мача Англия - Италия:

„Мисля, че неприятните моменти за Италия продължават. Джиджи Буфон е под въпрос за мача, а проблемите пред Прандели не спират като, че ли. Италия не е в много добра кондиция. Въпреки това ще излезе с хъс, гордост и голяма мотивация да се представи добре.

Прандели ще заложи на две нови имена, които не са толкова известни – Марко Верати и Чиро Имобиле. Най-сигурните му футболисти, от които ще се очаква много са: Балотели, Маркизио и Пирло. Той ще излезе с 4-1-3-1-1, но се очаква да направи някои промени в последната минута преди двубоя.

През първото полувреме виждам една по-добра игра на Англия и две положения в началото, които ще отворят много мача ако се стигне до попадения. Италия ще тръгне малко по-затворено и постепенно ще се ориентира в атака. Очаква ни динамичен мач с голямо напрежение. Виждам два лоши фаула, и отново спорен епизод, който ще доведе до картони или до червен картон. Този мач няма да се размине без епизоди със съдии. Определено първото полувреме ще е много напрегнато и динамично с повече шансове за Англия.

Италия няма да чака дълго и ще отговори. Двата отбора ще си разпределят по един гол първото полувреме. Англия ще играе повече с топката, но Италия ще тръгне в атака след промените на Прандели. Много оспорван мач с дискусионни положения. Една не добра игра и не много идеи от страна на Италия. Англия ще стои малко по-добре. Те ще водят, но "скуадра адзура"ще направи обрат. Ще има много важни епизоди и не много заслужена победа. Не е изключено един далечен гол за Италия да се окаже решаващ. Играчите на Англия, които ще блестят този мач са Джерард, Джонсън и Рууни.

Уругвай - Коста-Рика

Определено Уругвай ще спечели мача, но и Коста Рика не е за подценяване. Уругвай стои много добре и са добре организирани. Кавани, Суарес и Родригес ще блестят и победата е за Уругвай.

Това световно започна много странно и много хора и отбори ще останат разочаровани. Няма наказан съдия след скандалите и това означава, че ще има още скандали. Определено ще има напрежение.