Нов шедьовър на Бербатов взе акъла на всички в Англия

галерия:

снимка: БТА/AP

Напоследък Димитър Бербатов бе доста често критикуван от медиите в Англия за слабото му представяне във Фулъм през този сезон. В последния мач на “котиджърс” във Висшата лига на Англия обаче благоевградчанинът за пореден път избухна и затвори устата на всички свои критици.

Митко игра невероятно в българското дерби с Астън Вила на Александър Тонев. Той отбеляза един от головете за успеха с 2:0, разписвайки се от дузпа, като даде прекрасна асистенция при нарушението за наказателния удар.

Освен това голмайсторът на Висшата лига за сезон 2010/11 блестеше с невероятни отигвания по време на целия мач, които караха стадионът изригва в екстаз.

При едно от тях Димитър Бербатов направи нещо, за което могат да му завидят и най-големите таланти, които футболът е виждал.

Става въпрос за една ситуация, при която българинът спира 60-метров пас в типичния си лежерен стил, като отстрани изглежда, че за него това е нещо толкова обикновено все едно си пали колата, тръгвайки за работа.

Това не остана незабелязано на Острова, където нарекоха поредния шедьовър на Берба - "едно от най-добрите първи докосвания за всички времена". Измислен бе дори и нов термин - “Бербагазъм”, който прави аналогия с чувството на душевен оргазъм, който получават феновете след изпълненията на твореца Бербатов.

Думите са излишни, по-добре сами вижте за какво става въпрос: