Стойчо Стоев: Ще се подготвим на ниво

снимка: ludogorets.com

Старши-треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев обеща, че тимът му ще се подготви добре за двубоите с Лацио от Лига Европа.

Шампионите изтеглиха неприятен жребий за втория по сила европейски клубен турнир и ще трябва да мерят сили с римските "орли", а при успех ще се срещнат с Динамо (Киев) или Валенсия.

"Желан или нежелан, това е положението. Такава е съдбата, няма какво да коментираме повече. Ще се подготвим и ще се постараем да се представим на ниво", бяха първите думи на Стоев.

"Италианското първенство го следя като фен, не като треньор. Ще видим какво ще стане. Лацио не е лош отбор, въпреки че не върви много добре в първенството.

В същото време, когато ще играем, тяхното първенство ще бъде в разгара си. Което означава, че ще бъдат по-подготвени. Имат много добри състезатели, не само Мирослав Клозе.

Ще се опитаме да организираме контроли с подобни като стил на игра съперници, за да се доближим като подготовка. Но едно нещо е сигурно, че ще се постараем, за да се представим на високо ниво в двата мача с Лацио", сподели Стойчо Стоев.

Той разбра съперника на Лудогорец по време на церемонията "Спортист на годината", където бе класиран на трето място в анкетата "Треньор на годината".