Шимбонда за Левски: Няма нищо конкретно

снимка: dailymail.co.uk

Бившата звезда на Тотнъм Паскал Шимбонда е пред сензационно преминаване в Левски, гръмнаха днес българските печатни медии.

 

34-годишният футболист е свободен агент и в момента тренира два пъти дневно с аматьорския Маркет Дрейтън Таун, за да поддържа форма.

 

Сякаш за да докаже, че няма нищо случайно в информациите за Шимбонда и евентуален трансфер на „Герена", ВВС се свърза с родения в Гваделупа бивш френски национал.

 

„Да, вярно е, че агентът ми разговаря с един клуб в чужбина (извън Англия), но засега няма нищо конкретно", заяви Шимбонда пред ВВС.

 

„С удоволствие обаче бих заиграл в друг отбор от Англия, към момента има вариант да подпиша с клуб от Лига 2, който има амбициите да спечели промоция за по-горна дивизия. Не искам много пари", допълни десният бек.

 

Шимбонда бе съотборник на Димитър Бербатов и част от отбора на Тотнъм, който спечели Купата на лигата през 2008-ма година.

 

Той влезе като резерва за Франция по време на финала на Световното първенство през 2006-та година, загубен от Италия с дузпи.

 

Sporta.bg ще ви информира за всичко най-интересно във финалния ден на летния трансферен прозорец НА ТОЗИ ЛИНК.