Фабрегас чупи рекорд на Бербатов ако премине в Юнайтед

снимка: Guliver/Getty Images

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще направи трета последна оферта за полузащитника на Барселона Сеск Фабрегас, твърди английското издание Mirror.

 

Според английските медии този път от „червените дяволи" ще предложат сума около 34 милиона паунда за бившия футболист на Арсенал.

 

Ако сделката се осъществи това ще бъде най-голямата трансферна сума в историята на Манчестър Юнайтед, като в момента този рекорд се дължи от българина Димитър Бербатов, който пристигна през лятото на 2008 година за сумата от 30,75 милиона паунда.

 

Президентът на Барселона Сандро Росел обаче продължава да твърди, че Фабрегас е важна част от бъдещето на отбора. Затова каталунците отхвърлиха предните две оферти, които бяха на стойност 26 и 30 милиона паунда.

 

Ако „червените дяволи" не успеят да привлекат Фабрегас, тогава ще се насочат към халфа на Нюкасъл Йоан Кабайе или халфа на Реал Мадрид Лука Модрич.

 

Само преди два дена мениджърът Дейвид Мойс призна, че това ще бъде лятото на късните трансфери и всичко може да се случи в последния момент