Суарес призова: Дарете глобата за семействата от Хилзбъро

снимка: БТА

Звездата на Ливърпул Луис Суарес разкри, че клубът го е глобил заради поведението му по време на срещата с Челси, завършила 2:2 на "Анфийлд" в дербито на кръга в Премиър лийг.

 

Уругваецът реализира победното попадение, но като цяло имаше кошмарна неделна вечер, а "черешката на тортата" дойде в момента, когато нападателят захапа за ръката защитника на лондончани Бранислав Иванович.

 

Хиляди порицаха постъпката на Суарес още по време на двубоя, а ръководството на тима е глобило №7 за поредната му глупава изцепка с червения екип, като дори се заговори, че нападателят е изиграл последния си мач за Ливъпрул.

 

Чрез профила си в социалната мрежа Фейсбук Суарес отново се извини на Иванович и клуба си, а в същото време разкри, че е помолил парите от глобата да отидат за семействата, който са пострадали по време на трагедия Хилзбъро.

 

"Днес клубът ме глоби заради непристойното ми поведение вчера. Помолих ръководството да дари парите от наказанието на сдружението на семействата от трагедия в Хилсбъро заради неудобството, което създадох на феновете на Ливърпул и Бранислав Иванович", написа Суарес.